It's Never Too Late

19-10-2021

It's Never Too Late

Een hectisch dagelijks leven, emotionele stress, verandering in eetgewoonten externe omgevingsfactoren of hormonale verandering kunnen een negatief effect hebben op de activiteit van de haarwortels. Het kan je haar verzwakken, haarbreuk veroorzaken, dunner wordend haar of haarverlies bevorderen.

Iedereen verlies gemiddeld zo'n 50 tot 120 haren per dag, dat is normaal. Pas wanneer je structureel meer haren verliest, spreek je van haaruitval. Je vindt dan bijvoorbeeld meer haren in je haarborstel en ook het doucheputje raakt sneller verstopt.

Je coupe is bepalend voor je uiterlijk en ook vaak onderdeel van je identiteit. Daarnaast gaat het heersende schoonheidsideaal nog altijd uit van een volle haardos. Dus wanneer nieuwe haargroei uitblijft, kan haaruitval uiteindelijk leiden tot kaalheid en wordt
je grootste nachtmerrie werkelijkheid!

En toch...het is nooit te laat voor mooi haar! Dankzij de nieuwe haarverzorgingslijn It's Never Too Late van Alcina kan tijdens het wassen het toegevoegde cafeïne-complex, met cafeïne en panthenol, de haarwortels bereiken en daar de activiteit verhogen.
Co-enzym Q10 ondersteund bovendien een gezonde haargroei. Ook de hoofdhuid wordt verzorg, gehydrateerd en gerevitaliseerd met verschillende verzorgende bestanddelen Alleen door een gezonde hoofdhuid kan gezond en sterk haar ontstaan.

De drie optimaal op elkaar afgestemde verzorgingsproducten verwennen haar en hoofdhuid in gelijke mate en zorgen voor:

* Sterk haar met nieuwe energie en volume
* Activering van de haarwortels en ondersteuning van een gezonde haargroei
* Verbetering van de haarstructuur van de wortels tot de punten
* Goede doorkambaarheid en soepelheid
* Verzorging en hydratatie  van de hoofdhuid

Ontdek de actieve bestanddelen in de nieuwe lijn en ga voor het WOW-effect!

 

 

Terug