We Proudly Present: Repair Shampoo

23-06-2021

Repair Your Hair

Nieuw in het haarverzorgingsassortiment! We verwelkomen Repair Shampoo. Waar de Herstellende Shampoo perfect geschikt is om haar dat beschadigd is door chemische processen te herstellen, is de Repair Shampoo perfect samengesteld om haar dat onder andere omstandigheden een beschadigde structuur heeft gekregen te ‘repareren’.
 
Wat typeert haar dat hunkert naar Repair Shampoo? Het is droog, stug, glansloos, poreus en heeft vaak ook last van gespleten punten. Daar zit niemand op te wachten!
 
Hoe kom je aan beschadigd haar zonder dat je je haar blootstelt aan chemische processen?

Zon…heerlijk de zomer, we all love it! Maar, de zon is eigenlijk een non-stop föhn en van blootstelling aan hitte drogen je haren uit net zoals door het gebruik van een stijltang of krultang.
Hard droogwrijven met een handdoek is ook funest, dus wees lief voor je haren en dep ze droog.

Daarnaast kan medicijngebruik ook een rol spelen in een beschadigde haarstructuur.
Airco en verwarming werken ook uitdrogend en beschadigend. 

Het is dus belangrijk om je haar op de juiste manier te verzorgen! De Repair Shampoo biedt deze extra herstellende verzorging met een zichtbaar en voelbaar regenererend effect. Dankzij de vochtherstellende vitamine B5 wordt droog haar van voldoende vocht voorzien. De verzorgende formule van de Repair Shampoo herstelt de veerkracht van het haar, maakt het gemakkelijk doorkambaar en heerlijk soepel. Van de haaraanzet tot in de punten.
 
Ga voor een onweerstaanbaar WOW effect en gebruik de producten van de Repair Line. De producten verwennen droog, dof en futloos haar met een speciale verzorging en vocht en laten het na gebruik stralen met een frisse glans.
 

De Repair Shampoo maakt de bestaande Repair Line compleet. Probeer ook Repair Mask, Repair Mousse en Shine Conditioning Cream en maak de beleving compleet!

Terug