Spray...style and away

04-01-2021

Fris uitziend haar in een paar seconden?
Met de nieuwe droogshampoo van Alcina is dit geen probleem.De innovatieve spray verfrist en verzorgt het haar zonder resten achter te laten en wordt goed verdragen. Dankzij de nieuwe technologie en de werkzame stoffen krijgt je haar een
aangename geur en ziet het er krachtig en verzorgd uit.
De spray ontvet de haaraanzet en verzorgt tegelijkertijd droge en gestreste punten. De shampoo trekt snel in, is aangenaam licht en hecht goed. De shampoo geeft het haar volume en structuur voor een langdurgie styling. 

Eenvoudig en snel aan te brengen en perfect voor tussendoor. Bovendien kan lang haar vooral bij de gevoelige punten overmatig worden belast door het vaak te wassen. Vanwege de uitstekende productieverdraagzaamheid is de droogshampoo geschikt voor elk haartype, elke haarkleurd en elke structuur.

Wat zit erin?
Oryza Sativa zetmeel bevat een hoog percentage rijstzetmeel en absorbeert zo de overmatige talg op het haar en hoofdhuid Tapioca zetmeel is een bijna smaakloos, krachtig zetmeel dat uit de bewerkte en gedroogde cassave wortel wordt geproduceerd en uitstekend vet bindt. De zonnebloemolie verzorgt de hoofdhuid en trekt snel in. 
Terug